Lounas

Tarjoilemme maittavan buffetlounaan tiistaista perjantaihin klo: 11-14. Tarjolla lämpimiä lounasruokia, päivän keitto, sekä runsas salaattipöytä. Noutopöydässä myös kasvis vaihtoehto. Kaikkiin lounaisiin kuuluu salaattipöytä sekä kahvi tai tee.

Àla Carte

À la Carte -listaltamme löytyy jokaiseen makuun sopiva vaihtoehto. Herkullisia hampurilaisia, raikkaita salaatteja sekä pikku naposteltavaa

Tilaisuudet

Ravintola Obelix Hyvinkäällä voit järjestää tilaisuuksia eri kokoisille ryhmille.

Ravintola Obelix

Hyvällä maulla ja fiiliksellä

Ravintola Obelix tarjoaa klassista simppeliä ruokaa nykypäivän twistillä. Raaka-aineiden kunnioitus on meille tärkeää. Pyrimme tuomaan jokaisen raaka-aineen parhaat puolet ja maut esille jokaisessa annoksessa. Meille on lähtökohtaisesti tärkeää, että jokainen annos ilahduttaa sen kyseisen annoksen syöjää. Jos me voimme hyvällä ruoalla tuoda asiakkaillemme hyvän mielen ja he lähtevät Ravintola Obelixista hymyssä suin, olemme onnistuneet työssämme.

RAVINTOLA OBELIX

Ajankohtaista

TEE PÖYTÄVARAUS

Toivomme varauksia
puhelimitse arkisin
klo 14:00 jälkeen.

019 451 130

Pöytävarauspyynnön
voi lähettää
myös lomakkeella.

RAVINTOLA OBELIX

Chef X

Oletko jo tutustunut Chef Xään

Ravintolakokkiemme valmistamia ruokia voi hankkia kätevissä annospakkauksissa ruokaostoksilla. Chef X -tuotteemme ovat Hyvinkään K-Citymarketista, K-Market Ukko-Pekasta, K-Supermarket Vieremästä sekä monesta muusta myyntipisteestä.

TUTUSTU CHEF X PALVELUUN

Asiakaspalvelu

OTA YHTEYTTÄ

Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin. Ota yhteyttä ja kysy lisää tuotteista ja palveluistamme. Mikäli et saa heti yhteyttä, jätäthän yhteystietosi niin otamme teihin yhteyttä mahdollisimman pikaisesti.

Ajankohtaista

TAPAHTUMAT & TARJOUKSET

Julkaisemme ajankohtaisia tapahtumia ja tarjouksia sosiaalisen median lisäksi sivustomme kanta-asiakasosissa.

Seuraa meitä

SOSIAALISESSA MEDIASSA

Muista seurata meitä Facebookissa ja Instagramissa niin pysyt ajantasalla järjestämistämme tapahtumista ja tarjouksistamme.

to top button