Lounas

Tarjoilemme maittavan buffetlounaan maanantaista perjantaihin klo: 11-14. Tarjolla lämpimiä lounasruokia, päivän keitto sekä runsas salaattipöytä. Kaikkiin lounaisiin kuuluu salaattipöytä sekä kahvi/tee.

Àla Carte

À la Carte -listaltamme löytyy jokaiseen makuun sopiva vaihtoehto. Herkullisia hampurilaisi, raikkaita salaatteja sekä pikku naposteltavaa

Tilaisuudet

Ravintolastamme voit järjestää tilaisuuksia erikokoisille ryhmille.

Ravintola Obelix

Hyvällä maulla ja fiiliksellä

Obelix tarjoaa klassista simppeliä ruokaa nykypäivän twistillä. Raaka-aineiden kunnioitus on tärkeää, pyritään tuomaan jokaisen raaka-aineen parhaat puolet ja maut esille jokaisessa annoksessa. Meille on lähtökohtaisesti tärkeää, että jokainen annos ilahduttaa sen kyseisen annoksen syöjää. Jos me voidaan hyvällä ruualla tuoda ihmisille hyvä mieli niin me ollaan onnistuttu työssämme.

RAVINTOLA OBELIX

Ajankohtaista

TEE PÖYTÄVARAUS

Toivomme varauksia
puhelimitse arkisin
klo 14:00 jälkeen.

019 451 130

Pöytävarauspyynnön
voi lähettää
myös lomakkeella.

Ravintola-annoksiamme voi ostaa Hyvinkään K-Citymarketista tai ennakkotilata

Ravintola-annoksiamme ja lisukkeita voi ostaa Hyvinkään K-Citymarketista, muista Chef X myyntipisteistämme tai ennakkotilaamalla (väh. 10 annosta).
TUTUSTU CHEF X PALVELUUN

Asiakaspalvelu

OTA YHTEYTTÄ

Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin. Ota yhteyttä ja kysy lisää tuotteista ja palveluistamme. Mikäli et saa heti yhteyttä, jätäthän yhteystietosi niin otamme teihin yhteyttä mahdollisimman pikaisesti.

Ajankohtaista

TAPAHTUMAT & TARJOUKSET

Julkaisemme ajankohtaisia tapahtumia ja tarjouksia sosiaalisen median lisäksi sivustomme kanta-asiakasosissa.

Seuraa meitä

SOSIAALISESSA MEDIASSA

Muista seurata meitä Facebookissa ja Instagramissa niin pysyt ajantasalla järjestämistämme tapahtumista ja tarjouksistamme.

to top button